Ziarul electronic al arădenilor

Răzbunare. Mașina unui polițist din Nădlac, vandalizată de trei tineri

Trei tineri sunt cercetaţi sub control judiciar, după ce au vandalizat autoturismul personal al unui poliţist din orașul arădean Nădlac, în semn de răzbunare, după ce unul dintre ei a fost sancţionat în trafic.

Conform IPJ Arad, în luna septembrie, un polițist rutier din cadrul Poliției Oraș Nădlac a luat măsura sancționării contravenționale și a suspendării exercitării dreptului de a conduce față de un tânăr de 18 ani, din Nădlac, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 (neacordare de prioritate).

„În timpul cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, urmare a acestui fapt, tânărul în cauză ar fi adus la cunoștința altor doi tineri, tot de 18 ani, din Nădlac, cele întâmplate și, împreună ar fi hotărât să se răzbune pe polițist pentru acest fapt. Astfel, în noaptea de 10/11 noiembrie, cei trei tineri s-ar fi deplasat la domiciliul polițistului, unde ar fi turnat vopsea de culoare verde pe caroseria autoturismului proprietate personală parcat în fața imobilului, cauzând prin fapta lor un prejudiciu de aproximativ 7.000 de lei“, a informat IPJ Arad.

În urma cercetărilor, tinerii au fost identificaţi şi sunt cercetaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru comiterea infracţiunii de ultraj. În cazul lor a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

foto: IPJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.