Ziarul electronic al arădenilor

Răsturnare de situație. Femeia răpită de pe o stradă din Arad… nu a fost răpită

Polițiștii au anunțat, miercuri, că femeia a cărei luare cu forța de pe stradă și transportată cu o dubiță a fost reclamată la 112 de mai mulți arădeni, nu a fost victima unei acțiuni de răpire, ea fiind preluată de rude, după ce i s-ar fi făcut rău în urma unei altercații verbale.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale s-a stabilit că, la data de 6 august, între două femei care se deplasau pe o stradă din municipiul Arad ar fi avut loc o altercație verbală, în urma căreia una dintre acestea s-ar fi simțit rău, solicitând ajutor. Din extinderea cercetărilor a reieșit că un membru al familiei celei care solicita ajutor, cel care conducea un autovehicul pe aceeași stradă, a oprit în dreptul femeii și împreună cu alți doi pasageri au urcat-o în autoturism. Din administrarea tuturor probelor a mai reieșit că femeia nu a fost victima vreunei infracțiuni“, a informat, miercuri, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Femeia despre care s-a spus că ar fi fost răpită are 41 de ani, iar cei care au urcat-o în maşină sunt frații ei.

Polițiștii arădeni au anunțat, miercuri dimineața, că au fost depistate persoanele care, în cursul zilei de luni, ar fi luat femeia cu forţa de pe stradă. Conform IPJ Arad, vehiculul a fost depistat pe raza comunei arădene Șagu.

Mai mulţi oameni au sesizat, luni, că o femeie a fost răpită în centrul oraşului Arad, fiind luată cu forţa de pe stradă şi băgată într-o dubiţă care a demarat în mare viteză.

Incidentul a avut loc pe Calea Iuliu Maniu, aflată în centrul municipiului Arad.

CITITI SI: Alertă în Arad. O femeie a fost răpită de pe stradă

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.