Ziarul electronic al arădenilor

Răpire și furt, infracțiuni comise de arădeni în Franța și Austria

politiaDoi arădeni, care erau urmăriți internațional pentru răpire și pentru furt, au fost găsiți de poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale.

Conform Biroului de presă al IPJ Arad, polițiștii au depistat un tânăr, de 23 de ani din Lipova, şi o adolescentă, de 15 ani, care erau dați în urmărire internaţională.

„Pe numele bărbatului, autorităţile franceze au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de răpire, pe teritoriul acestui stat, iar adolescenta, care l-a însoţit figura ca persoană dispărută de pe teritoriul statului francez“, se menționează într-o informare a IPJ Arad.

Conform procedurilor în vigoare, tânărul a fost prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore.

Totodată, minora a fost internată la un Centru de primire minori din Arad.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au mai depistat un bărbat, care era dat în urmărire internaţională.

„Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Arad, era urmărit internaţional, pe numele acestuia existând un mandat european de arestare, emis de către autorităţile judiciare din Austria, pentru săvârşirea de infracţiunii de furt, pe teritoriul acestui stat“, se precizează în informarea IPJ Arad.

Arădeanul a fost prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.