Ziarul electronic al arădenilor

Ramona Crețu, numită secretar general adjunct al Ministerului Culturii

ramona1-300x250Arădeanca Ramona Crețu a fost numită secretar general adjunct în cadrul Ministerului Culturii, instituție în care a ocupat funcția de consilier la cabinetul unuia dintre secretarii de stat.

Până la accederea în Ministerul Culturii, Ramona Crețu a ocupat postul de director adjunct al Centrului Municipal de Cultură, începând din anul 2014.

Din primăvara acestui an, Ramona Crețu a ocupat funcția de consilier la cabinetul unuia dintre secretarii de stat din Ministerul Culturii.

Ramona Crețu a fost numită în funcția de secretar general adjunct al Ministerul Culturii printr-o decizie semnată de premierul Dacian Cioloș.

„Având în vedere propunerea Ministerului Culturii, formulată prin Adresa nr. 3.662 din 6 mai 2016, precum şi Avizul favorabil nr. 27.621/2016 al Agenţiei Naţionale a funcţionarilor publici, (…) începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Ramona Bogdana Creţu exercită, cu caracter temporar, prin detaşare, funcţia publică vacantă din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general adjunct al Ministerului Culturii“, se menționează în decizia semnată de premierul Cioloș.

Ramona Creţu are 35 de ani şi a activat ca ziarist la diverse publicaţii locale, după care a fost angajată la Consiliul Judeţean, Prefectura Arad şi Primăria Municipiului Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.