Ziarul electronic al arădenilor

Radu Crişan a devenit jucătorul UTA-ei

Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Radu Crişan, care va îmbrăca tricoul echipei din Arad.

Apărătorul aparţine de Astra Giurgiu, care l-a împrumutat la Arad, până la sfârşitul sezonului, a anunțat site-ul clubului arădean.

Radu Crişan (1,97 m înălţime) e născut pe 27 aprilie 1996, la Turda, şi s-a lansat în tricoul Universităţii Cluj. A mai jucat la Academica Clinceni, Astra Giurgiu, FC Hermannstadt şi Dunărea Călăraşi, club unde a fost împrumutat de Astra în prima parte a stagiunii 2019-2020.

„Mă bucur că am ajuns la un club mare, de tradiţie, cu suporteri fanatici, îmi doresc să pun umărul la promovare”, spus noul jucător al UTA-ei, citat de site-ul clubului.

„Mă bucur că s-a reuşit perfectarea împrumutului lui Radu, aveam nevoie să căpătăm consistenţă pe poziţia respectivă. Are experienţa unei promovări (n.n. cu Sibiul), cunoaşte Liga a II-a, a fost unul dintre fundaşii cu evoluţie constant bună în sezonul de toamnă. Prin calităţile şi caracterul lui ne va ajuta să rămânem acolo unde suntem. Avem nişte criterii în ceea ce priveşte selecţia jucătorilor, iar Radu sunt convins că se va integra foarte repede în grupul nostru. Am încredere că va depune toate eforturile să câştige un loc de titular”, a precizat antrenorul principal al UTA Arad, Laszlo Balint.

„Subliniez caracterul lui, şi-a dorit foarte mult să ajungă la UTA, deşi au mai existat oferte pentru el de la echipe care sunt chiar în luptă directă cu UTA pentru promovare. A fost extrem de hotărât, iar asta ne-a ajutat şi pe noi. A venit la cea mai bună echipă a ligii secunde, e un mare pas înainte şi pentru el”, a conchis Bogdan Apostu, impresarul prin intermediul căruia s-a realizat mutarea.

foto: uta-arad.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.