Ziarul electronic al arădenilor

Rabotka (PNL): „PSD nu au scos nici măcar un cuvânt cu privire la grațiere și amnistiere în campania electorală”

Isabela Rabotka, vicepreședinte a Curții Naționale de Arbitraj PNL, consideră că acțiunile ministrului de Justiției dovedesc incompetență.

„Este inadmisibilă modalitatea în care Guvernul României a ales să utilizeze în interes individual și de grup atributele ce-i revin și desconsideră voința a sute de mii de români.

Partidul Social Democrat se laudă că a fost votat de 3.500.000 de oameni doar că aceșta uită să spun că în campania electorală nu au scos nici măcar un cuvânt cu privire la grațiere și amnistiere, iar electoratul acestui partid nu a girat o asemenea încălcare gravă a legiilor statului român.

Cred că oamenii care acum se regăsesc în stradă merită să li se confere respectul cuvenit de către partidele politică și acesta este momentul de cumpănă în care întreaga clasă politcă trebuie să înțeleagă că prin minciună, înșelătorie, demagogie nu se poate guverna un popor.

Mă întreb dacă domnul Iordache e conștient care sunt nevoile reale ale Justiției, dacă știe că există o necesitate acută de suplimentare a posturilor de  grefieri în sistem, sau cât de aglomerată este activitatea I.C.C.J și multe altele.

Dar pentru a dobândi asemenea cunoștințe trebuia măcar să fi practicat o zi în meseria de jurist și să accepte faptul că simpla  calitate de deputat nu este suficientă pentru a înțelege cum funcționează un sistem”, a încheiat vicepreședintele Curții Naționale de Arbitraj PNL, Isabela Rabotka.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.