Ziarul electronic al arădenilor

PSD Arad îl susţine pe Liviu Dragnea la şefia partidului

Organizaţia judeţeană PSD Arad a transmis, miercuri, pe Facebook, că îl susţine în continuare pe Liviu Dragnea, „preşedintele ales legitim de către toţi membrii partidului”, după publicarea scrisorii în care se solicită demisia liderului social-democrat.

„PSD Arad se pronunţă pentru stabilitate şi măsură în interiorul partidului şi concentrarea tuturor eforturilor pentru îndeplinirea obiectivelor naţionale cuprinse în Programul de Guvernare social-democrat. Sunt exact aspectele de care România are nevoie în momentul de faţă. Stabilitate, progres, reforme şi coerenţă legislativă.

Acestea sunt aspiraţiile românilor şi vectorii noştri de accent, în contextul în care trebuie să recunoaştem că PSD are de partea sa o bună guvernare iar rezultatele economice şi îmbunătăţirea semnificativă a veniturilor populaţiei, ne confirmă acest lucru”, se arată într-un mesaj postat de PSD Arad pe Facebook.

Organizaţia judeţeană precizează că PSD este „anumite cercuri” sunt deranjate de faptul că partidul este proape de „finalul luptei cu abuzurile judiciare comise în trecutul apropiat de instituţii de forţă”.

„Suntem de asemenea aproape de finalul luptei cu abuzurile judiciare comise în trecutul apropiat de instituţii de forţă cunoscute. Sigur că aceste lucruri deranjează anumite cercuri iar PSD se confruntă de mai bine de un an şi jumătate cu atacuri politice şi judiciare care încearcă sa împiedice guvernarea. Cu toţii avem aceleaşi obiective iar munca, seriozitatea şi respectul pentru cetăţeni ne adună în jurul aceloraşi deziderate, stabilitatea şi progresul României. Prin urmare, mai mult decât oricând, unitatea partidului este vitală!”, se menţionează în poziţia exprimată pe Facebook de PSD Arad.

Organizaţia judeţeană conchide prin anunţul că-l susţine în continuare pe Liviu Dragnea la şefia formaţiunii.

„PSD Arad susţine actuala conducere a partidului, guvernul social-democrat, preşedintele ales legitim de către toţi membrii partidului şi ne vom pronunţa ca atare în cadrul Comitetului Executiv Naţional de vineri”, conchide organizaţia social-democrată.

CITITI SI: Lideri ai PSD au semnat o scrisoare prin care cer demisia imediată a lui Dragnea

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.