Ziarul electronic al arădenilor

PSD Arad: Administraţia Falcă vrea să exploateze o altă afacere urât mirositoare, tot cu gunoi

Consilierii locali municipali PSD Arad au încercat astăzi în şedinţa CLM, abţinându-se la vot, să împiedice perpetuarea unei alte afaceri urât mirositoare a PNL Arad, cea legată de prelungirea în condiţii mai mult decât dubioase a contractului de salubrizare stradală.

Din nou, Gheorghe Falcă a încercat să pună lucrurile în ecuaţie de aşa natură încât să aibă de câştigat doar clientela politică a PDL-PNL şi nicidecum cetăţenii.

Este vital ca arădenii să ştie din capul locului că RETIM-ul, firma care a primit cadou prin voinţa liberalilor serviciul de salubrizare menajeră, este parte a grupului RER Ecologic Grup, care a contestat licitaţia pentru măturatul stradal şi care printr-un artificiu, care este mai degrabă un viciu de procedură, urmăreşte prelungirea contractului pentru o perioadă de cel puţin 90 de zile.

PSD Arad consideră că este în primul rând imoral ca o firmă care a procedat la contestarea licitaţiei să se folosească de acest truc cu ajutorul administraţiei locale pentru a obţine beneficii evidente de pe urma acestei situaţii.

Sigur că Falcă ştia şi ştie acest lucru de vreme ce a împins până în ultimul ceas această procedură. După cum remarca şi presa locală, RER blochează desemnarea oficială a unui operator de salubrizare stradală în orașul nostru pentru a câștiga tot RER.

În fond un circ al absurdului adus pe tavă de Gheorghe Falcă care încearcă după prostul obicei să joace o carte în favoarea sa, a grupului care îl secondează şi a clientelei politice a PNL.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

UPDATE

Bogdan Boca (PNL): „Liberalii au votat pentru rezolvarea problemei gunoiului stradal”

În ședința Consiliului Local Municipal de astăzi consilieriii locali municipali au fost nevoiți să reglementeze situația curățeniei stradale în municipiul Arad.

Problema a fost creată de faptul că au existat contestații la licitația pentru desemnarea firmei care se va ocupa de acest serviciu.

„Consilierii PSD -ALDE și independentul Lupaș au fost împotriva soluționării acestei probleme și li s-a cerut să propună soluții constând în amendamente pentru a depăși această situație într-un mod favorabil pentru arădeni și pentru curățenia orașului. Niciunul dintre cei care s-au opus nu au fost în stare să vină cu vreo idee sau o soluție viabilă.

Când s-a supus la vot punctul de pe ordinea de zi privind această reglementare, și anume luarea unor măsuri pentru asigurarea continuității serviciului public de salubrizare stradală, consilierii PSD-ALDE și independentul Lupaș nu au vrut să voteze.

Astfel că rezolvarea și asigurarea acestui serviciu public atât de important pentru municipiu a fost aprobat doar prin votul consilierilor PNL și UDMR.

Încă o dată PSD a dezamăgit arădenii prin lipsa de interes, soluții pentru a rezolva problemele presante ale orașului”, declară consilierul local municipal PNL, Bogdan Boca.

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.