Ziarul electronic al arădenilor

PSD Arad a adoptat o rezoluție de susținere a președintelui Liviu Dragnea

Comitetul executiv județean al PSD Arad a adoptat, sâmbătă, o rezoluție de susținere a președintelui Liviu Dragnea, a conducerii partidului și premierului Viorica Dăncilă, „elemente garante ale punerii în aplicare a programului de Guvernare“.

Într-un comunicat de presă, remis de PSD Arad, se arată că „Liviu Dragnea a fost și rămâne principalul factor de stabilitate al guvernării si al majorității parlamentare“.

„Ne exprimăm suportul pentru menținerea sa în toate funcțiile politice deținute la vârful partidului și la conducerea Camerei Deputaților din Parlament. România are nevoie de stabilitate, de reforme și demersuri active pentru a asigura transpunerea legislaţiei europene în cea naţională. Țara noastră este înscrisă ireversibil pe acest drum, iar Executivul de la București și parlamentarii social-democrați parcurg zilnic pașii necesari pentru a defini acest concept, fie că este vorba despre Legile Justiției, susținerea Agriculturii și Zootehniei românești sau înzestrarea Armatei Române“, se mai arată în comunicatul de presă.

Conform sursei citate, ƒaceastă rezoluție este și un apel la unitate, atât în partid, cât și în societatea românească, un manifest împotriva dezinformării și manipulării din anumite surse media“.

„PSD Arad susține ferm realizarea tuturor demersurilor legale și constituționale pentru finalizarea și accelerarea procedurilor privind adoptarea modificărilor la legile justiției și a codurilor penale, pentru punerea acestora în acord cu deciziile Curții Constituționale, a Curții Europene Drepturilor Omului, a directivelor europene și în conformitate cu standardele în această materie ale Comisiei de la Veneția“, se menționează în comunicatul de presă, remis, sâmbătă, de PSD Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.