Ziarul electronic al arădenilor

PSD, ALDE şi PNŢCD au constituit la Arad o alianţă judeţeană pentru alegerile locale

PSD, ALDE şi PNŢCD au constituit, marţi, la Arad, o alianţă pentru alegerile locale, pentru a susţine candidaţi comuni pentru primăria municipiului şi conducerea Consiliului Judeţean.

Semnarea protocolului a avut loc în cadrul unei conferinţe de presă, în care preşedintele PSD Arad, senatorul Mihai Fifor, a anunţat şi care vor fi cei doi candidaţi ai Platformei Social-Liberale Creştine. Pentru Primăria Arad va candida Mihai Fifor, iar pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, Ruben Budău (PSD).

Cele trei formaţiuni vor mai avea liste comune pentru Consiliul Local Municipal Arad şi Consiliul Judeţean, iar numele candidaţilor vor fi făcute publice săptămâna viitoare.

„Este o alianţă pe care ne-am dorit-o pentru că noi suntem absolut convinşi că în Arad (…) este momentul să facem o schimbare şi să readucem Aradul acolo unde îi este locul, adică să fie un oraş care să poată concura oricând cu orice alt oraş european. Un oraş care să aibă suflet, să se dezvolte aşa cum se dezvoltă Timişoara şi Oradea.

Cu ALDE suntem în relaţii de parteneriat tradiţionale, iar alături de noi vine PNŢCD, un partid care a făcut istorie în cei 30 de ani post-decembrişti, care a guvernat, care a lăsat urme frumoase în dezvoltarea României şi care, cred eu, are tot dreptul să se reafirme ca partid nu doar istoric, ci ca partid care merită şi trebuie să aibă un cuvânt de spus în judeţul Arad şi nu numai“, a declarat Fifor.

În celelalte comune şi oraşe din judeţ, PSD, ALDE şi PNŢCD vor avea liste separate de candidaţi.

sursa: Agerpres

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.