Ziarul electronic al arădenilor

PRU, PRM şi Partidul Noua Dreaptă au format alianţa intitulată BINE

Trei dintre partidele româneşti care se autointitulează a fi naţionaliste – Partidul România Unită (PRU), Partidul România Mare (PRM) şi Partidul Noua Dreaptă (PND) – au anunţat dumincă formarea unei alianţe politice intitulată BINE – Blocul Identităţii Naţionale în Europa.

Decizia a fost anunţată de Bogdan Diaconu, care a spus că alianţa nu va colabora cu Victor Ponta sau cu Daniel Constantin.

Anunţul formării noii alianţe politice a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PRU din Bucureşti de către conducerile celor trei partide – PRU, PRM şi PND.

Preşedintele fondator al PRU, Bogdan Diaconu a ţinut să puncteze, încă de la început, că BINE a fost constituită pe 25 martie, de Buna Vestire.

”A fost cea mai bună veste care putea să vină pentru naţionaliştii din România. După 27 de ani de fărămiţare, de dezbinare pe partea naţionalistă a eşichierului politic, iată că astăzi cele trei partide reprezentantive pentru naţionalismul din România şi-au dat mâna şi sunt hotărâte să facă bine România”, a anunţat Diaconu.

Bogdan Diaconu a precizat că alianţa va fi condusă de trei co-preşedinţi: el, Adrian Popescu (PRM) şi Tudor Ionescu (PND).

Prezentat de Bogdan Diaconu drept preşedinte al PRM, Adrian Popescu a explicat că ideea formării alinaţei a apărut după ce a văzut la televizor o româncă din Spania care era nemulţumită de compoziţia Parlamentului de la Bucureşti după alegeri.

Popescu a anunţat şi prima personalitate care se va alătura alianţei: Gigi Becali.

”Am permisiunea domnului Gigi Becali, cu care am discutat acum două zile, să vă comunic că şi dânsul va accesa (sic!) la această alianţă pentru că este un bun român şi pentru că a înţeles că este momentul toţi care cred şi simt româneşte şi cred în viitorul României să ni se alăture”, a spus Adrian Popescu.

Întrebat dacă şi Victor Ponta se va alătura proiectului naţionalist, Bogdan Diaconu a negat acest lucru şi a spus că l-a asigurat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, că nu va colabora nici cu fostul premier, nici cu Daniel Constantin.

sursa: News.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.