Ziarul electronic al arădenilor

Provocare. Primarul din Pecica, invitat să candideze la Primăria Arad

Un arădean i-a sugerat primarului orașului Pecica, Petru Antal, să candideze pentru Primăria Municipiului Arad, afirmând că „este nevoie de unul de-al nostru la conducere“.

Primarul din Pecica a fost interpelat, luni seara, pe o rețea de socializare, de un arădean „100%“, care a lăudat activitatea lui Petru Antal. Totodată, arădeanul a încercat să-l convingă pe Petru Antal să candideze pentru funcția de primar al municipiului Arad.

„Cam ce ar trebui să vă motiveze sau prin ce mijloace ați putea candida pentru Primăria din Arad?! Eu personal am urmărit evoluția orașului pe care îl conduceți și am observat schimbări care nu s-au produs în municipiul nostru patronat de… care îi mai mult prin delegații. Eu, ca și arădean 100%, simt că este nevoie de unul de-al nostru la conducere. Nu de toate viniturile care își fac plinul pe spatele cetățenilor“, este mesajul transmis de un arădean primarului din Pecica.

Petru Antal i-a mulțumit arădeanului pentru aprecieri și i-a transmis că, poate, la un moment dat, va lua în considerare propunerea făcută.

„Mulțumesc pentru apreciere! Eu mai am mult de lucru la Pecica. Dar vă promit că după ce termin în Pecica și în satele aparţinătoare tot ce mi-am propus și dacă doresc să candidez undeva mai sus voi analiza propunerea d-voastră la modul cel mai serios!“, este răspunsul dat de Petru Antal.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.