Ziarul electronic al arădenilor

Protest pe drumul dintre Macea şi Sânmartin

plantat-650x435Mai mulţi localnici au plantat copaci în gropile de pe drumul judeţean 709 B, care face legătura între localităţile Macea şi Sânmartin, nemulţumiţi că autorităţile nu au făcut nimic pentru a repara şoseaua.

Iniţial, localnicii au transmis petiţii către Prefectură, Poliţia Locală şi Inspectorarul de Poliţie Judeţean Arad, în care au reclamat gropile de pe drumul judeţean 709 B.

În răspunsul primit de la Poliţia Judeţului Arad, se arată că administratorul drumului a fost amendat cu 2.205 lei. Situaţia gropilor de pe drum a rămas însă aceeaşi.

În semn de protest, mai mulţi localnici au plantat copaci în gropile din asfalt, dintre care unele au diametrul de 50 de cm şi adâncimea de 30 cm.

Ei sunt nemulţumiţi că, pe lângă gropi, unele zone de treceri pentru pietoni sunt nesemnalizate, indicatoarele rutiere lipsind cu desăvârşire, ceea ce poate duce la apariţia unor accidente. Totodată, ei se plâng că pe lângă pericolul din timpul condusului maşinii, trebuie să suporte cheltuieli semnificative cu reparaţiile.

Unul dintre iniţiatorii campaniei a postat pe contul său de Facebook că a ieşit “la plantat de pomi şi pescuit pe şoseaua DJ 709B, segmentul Macea-Sânmartin”.

sursa: Mediafax

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.