Ziarul electronic al arădenilor

Protest al locuitorilor din Gai. „Autoritățile continuă să ne trateze cu indiferență“

Noi, cetățenii cartierului Gai, dorim să ne facem auziți, având în vedere că autoritățile continuă să ne trateze cu indiferență. 

Acum câteva luni am protestat împotriva traficului de mare tonaj și împotriva firmelor de transport care și-au format garaje ilegale în interiorul cartierului.

După aceea am avut discuții cu reprezentanții firmei de pe strada Dunării și ne-au promis că vor părăsi garajul până în 30 septembrie.

Se pare că nu vor reuși să își mute efectivul până la această dată dar ne-au dat un alt termen, 15 octombrie 2018, pe care nu știm daca îl vor respecta, pentru că multe termene au fost depășite și s-au adunat in total aproape 4 ani de așteptări.

Problema garajelor ilegale și a traficului de camioane e răspândită în întreg cartierul, iar aici amintim str. Nouă, str. Fântânii sau Faurilor unde acestea produc pagube carosabilului sau chiar proprietăților și poluează fonic întreaga comunitate, în special locuitorii învecinați acestor garaje.

Chiar dacă drumul e restricționat la 7,5 tone camioanele de 40 de tone circulă în voie.

De departe cea mai afectată zonă este str. Dunării și sperăm ca autoritățile să fie vigilente pentru a preveni venirea altei firme de transport în această zonă.

Pe această cale dorim să anunțăm autoritățile și firmele de transport că răbdarea noastră e pe sfârșite și vom face tot ce ne stă în putință pentru a stopa acest flagel al garajelor ilegale!

Cetățeni ai cartierului Gai

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.