Ziarul electronic al arădenilor

Promovabilitate redusă la examenele pentru obținerea permiselor de conducere

Procentul de promovabilitate la examenele pentru obținerea permiselor de conducere, susținute în perioada 10 – 14 iulie, a fost în Arad de 37,85 la sută.

Într-un bilanț prezentat, joi, de prefectul județului Arad, Florentina Horgea, se arată că, în perioada 10 – 14 iulie, au fost examinați 290 de candidați, dintre care 237 la categoria „amatori“ și 53 la categoria „profesioniști“.

În urma susținerii examenelor, au fost declarați admiși 106 candidați (81 amatori, 25 profesioniști) și au fost respinși 184 de candidați (156 amatori, 28 profesioniști).

Promovabilitatea a fost de 37,85%, se menționează în bilanțul prezentat de prefectul Aradului.

„Activitatea de examinare, la proba teoretică, a candidaților în vederea obținerii permisului de conducere s-a desfășurat în sala aflată în administrarea Instituției Prefectului – Județul Arad, str. Mărășesti, nr.18-20, și care este compartimentată în spațiu de așteptare cu o capacitate de 32 locuri în bănci și spațiu de examinare de 8 locuri, echipat pentru examinarea pe calculator“, se mai arată în prezentare.

Candidaţii la examenul pentru obţinerea permisului auto sunt înregistraţi atât video, cât şi audio, la susţinerea probei practice.

Noua prevedere a intrat în vigoare în județul Arad începând cu data de 13 iulie.

CITITI SI: Proba practică la examenul pentru permisul auto, înregistrată audio-video

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.