Ziarul electronic al arădenilor

Proiect. Plimbare cu trăsura în centrul Aradului

Un consilier local a inițiat un proiect prin care, în centrul municipiului Arad, va fi introdus transportul de agrement cu trăsuri, în perioada estivală.

Geanina Pistru, inițiatoarea proiectului, a spus că a gândit acest proiect „pentru arădeni, dar și pentru cei care vizitează orașul“.

„Consider că Aradul este un oraș frumos, cu  o arhitectură impresionantă care va putea fi admirată în timpul unei plimbări cu trăsura pe un traseu bine definit“, a spus Geanina Pistru.

Circulația trăsurilor se va face exclusiv pe traseul: Piața George Enescu – Bd. General Dragalina – str. I.C. Brătianu – Bd. Revoluției – Piața Drapelului – Bd. Revoluției – Piața „Avram Iancu“ – str. Nicolae Bălcescu – Bd. General Dragalina -Piața George Enescu.

Geanina Pistru a mai menționat că se va stabili o stație de îmbarcare-debarcare a călătorilor pentru transportul cu trăsurile în Piața George Enescu. Stația va fi marcată corespunzător cu un indicator de tip rutier.

„Ne dorim ca de această facilitate, pe care o au și marile orașe europene, să beneficieze arădenii pe perioada verii. Este un proiect pilot, care dacă se va bucura de succes în rândul oamenilor, îl vom implementa pe mai departe”, a mai spus Geanina Pistru.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.