Ziarul electronic al arădenilor

Proiect pentru extinderea rețelei de gaz la Sebiș, Bocsig, Beliu și Bârsa

Un proiect major de extindere a rețelei de gaz în orașul Sebiș și în comunele Bocsig, Beliu și Bârsa a fost discutat, vineri, la Consiliul Județean Arad.

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, s-a întâlnit vineri cu primarii Cristian Feieș (Sebiș), Emanuel Horhat (Beliu), Teodora Abrudean (Bocsig), respectiv Avram Ciev (Bârsa) și reprezentantul firmei Gaz Vest, Liviu Ilievici.

,,Scopul acestei întâlniri a fost identificarea unei soluții tehnice pentru extinderea rețelei de gaz în orașul Sebiș și în comunele Bocsig, Beliu și Bârsa. În urma discuțiilor de vineri, s-a ajuns la concluzia că varianta tehnică optimă este extinderea rețelei de la Ineu spre cele patru comunități. Edilii celor patru primării urmează să semneze contractele pentru realizarea documentațiilor tehnice necesare pentru obținerea finanțării. Îmi doresc ca locuitorii din aceste zone să beneficieze cât mai curând de această utilitate. Consiliul Județean Arad este partenerul tuturor primarilor care își doresc modernizarea comunităților”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.