Ziarul electronic al arădenilor

Proiect. Gratuitate pe toate mijloacele de transport în comun pentru elevi

Elevii ar putea avea gratuitate pe toate mijloacele de transport în comun din Arad, dacă proiectul de hotărâre depus în acest sens în Consiliul Local Municipal va fi aprobat de consilieri.

Inițiativa aparține grupului de consilieri PSD-ALDE din CLM Arad.

„Grupul de consilieri locali PSD-ALDE a depus un proiect de hotărâre prin care solicităm acordarea gratuităţii totale pentru elevi pe toate mijloacele de transport în comun din Arad. Argumente pentru o asemenea iniţiativă sunt suficiente şi toate ţin de dorinţa noastră de a susţine învăţământul preuniversitar, de a combate abandonul şcolar şi a da o mână reală de ajutor multor familii, lipsite de mijloace financiare. Sunt convins că vom găsi înţelegere, luciditate şi echilibru din partea tuturor partidelor politice reprezentate în CLM, pentru că, până la urmă nu este o chestiune care necesită politizare, ci una eminamente civică şi socială“, a declarat Ilie Cheșa, consilier local.

Cheșa a mai precizat că „excedentul bugetar uriaş al Aradului este capabil să constituie sursa de finanţare şi sprijin pentru acest proiect, esenţial pentru comunitatea arădeană”.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.