Ziarul electronic al arădenilor

Prohibiție la pescuit. Polițiștii arădeni au aplicat șase amenzi

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică au desfășurat, în perioada 10 – 11 aprilie, o acțiune pe cursul râurilor Mureș, Crișul Alb și canalele din zona localității Turnu, în vederea depistării celor care nu respectă dispozițiile legale privind pescuitul.

În urma controalelor au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.000 de lei, persoanelor care au pescuit în perioada de prohibiție.

Reamintim arădenilor că, în conformitate art. 1 din Ordinul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale nr. 58 din 12 martie 2021, în perioada 9 aprilie 2021 – 7 iunie 2021 inclusiv, este insituită prohibiția pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale (…).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.