Ziarul electronic al arădenilor

Programul unor curse de autobuze din județul Arad, modificat

În urma solicitărilor cetățenilor, Compania de Transport Public, prin votul consilierilor județeni, a modificat Programul de transport judeţean de persoane, pentru a optimiza serviciile oferite.

Astfel, traseul Şepreuş – Chişineu Criş – Arad s-a suplimentat cu o cursă, pe perioada cursurilor școlare.

Inițial, era o singură cursă, de luni până vineri, iar acum a fost introdusă cea de a doua cursă, cu plecare din Şepreuş la ora 7.00 și retur din Arad la ora 13.20.

Pe traseul de autobuz Peregul Mare – Pecica s-a suplimentat numărul de stații în satul Peregul Mic.

Orarul autobuzelor de pe traseul Ineu s-a modificat, acum fiind 14.20 plecarea din Ineu (inițial 14.30), respectiv 14.45 din Moroda (inițial 14.55).

De asemenea, s-au redus timpii de deplasare pe traseul Dorobanți – Arad, de la 57 minute la 40.

„Răspundem astfel doleanțelor cetățenilor, atât în ceea ce privește numărul de curse, cât și ora de plecare. Foarte importantă a fost suplimentarea cu o cursă a traseului Arad – Chișineu Criș – Șepreuș, datorită fluxului mare de elevi. Dorim să asigurăm cetățenilor un transport civilizat și, mai ales, sigur”, a declarat Claudiu Godja, directorul Companiei de Transport Public Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.