Ziarul electronic al arădenilor

Programul spectacolelor Trupei Marionete, în luna martie

Dacă e martie, sunt cinci duminici numai bune pentru păpușărit. Poveștile pe care actorii Trupei Marionete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” le spun în luna lui Mărțișor, se petrec duminică de duminică, de la ora 11.00 dimineața.

Astfel, în 3 martie, spectatori mari și mici, sunteți poftiți să faceți cunoștință cu doi reprezentanți de seamă ai… puștimii răsfățate: celebrul domn Goe și Ionel. „D-l Goe și Vizită” sunt istoriile care prind viață într-un spectacol închipuit de Lăcrimioara Szlanko, cea care semnează scenariul și regia.

„Ingredientele principale ale acestui spectacol sunt: umorul, muzica antrenantă și virtuozitatea marionetiștilor.”

Vorbim despre una dintre cele mai cu… lipici producții ale Trupei Marionete: „Povestea porcului” – istorie construită regizoral de Cristian Mitescu. Spectacolul se joacă, din nou, în 10 martie.

O săptămână mai târziu, în 17 martie, e vremea unei aventuri fantastice, a unei povești cu zmei și viteji de poveste: „Greuceanu”.

Spectacolul poartă semnătura regizorală a lui Gabriel Apostol.

Un spectacol interactiv plin de culoare și veselie în care  personajele păpuși   (Alunica, Martinică, Lupul) și actorii, împreună cu toți copiii prezenți în sală, îl  ajută pe iepurașul Mofturică să înțeleagă importanța prieteniei. De asta au parte toti cei care aleg să își petreacă dimineața de duminică, 24 martie, la teatru. Trupa marionete îi așteaptă pe cei mici cu spectacolul „Jocuri magice”, un spectacol regizat de Titus Jucov.

În ultima duminică a lunii martie, e vremea pentru o aventură magică în fascinanta lume a poveștilor orientale. Vă este ghid Aladin care, vreme de aproape un ceas vă spune istoria sa și a lămpii sale fermecate în spectacolul „O mie și una de nopți – Aladin și lampa fermecată” (foto).

Scenariul și regia spectacolului programat pe 31 martie poartă semnătura Oanei Leahu.

Biletele pentru toate reprezentațiile lunii martie se pot procura fie de la casieria teatrului, fie online, pe www.biletmaster.ro.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.