Ziarul electronic al arădenilor

Programări online pentru obținerea pașapoartelor simple

Pe pagina web a Instituției Prefectului – Județul Arad, cetățenii au posibilitatea să interacționeze în mod direct cu Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple – pentru depunerea documentelor în vederea obținerii pașapoartelor – spre a se evita timpii de așteptare la ghișee.

Butonul de programări online, fiind înființat pentru eliminarea, în timp, a aglomerației, poate fi accesat atât de pe pagina web a Instituției Prefectului – Județul Arad, cât și de pe pagina web a Direcției Generale de Pașapoarte București: epasapoarte.ro

Programarea online se face pe numele solicitantului de pașaport, iar în cazul în care depun cereri mai mulți membri ai unei familii, se face câte o programare pentru fiecare persoană în parte.

De asemenea, cetățenii care se prezintă în vederea depunerii cererii de pașaport trebuie să achite, în prealabil, pe numele titularului de pașaport, taxa reprezentând contravaloarea documentului.

Această taxă nu nu se poate achita la sediul Serviciului de Pașapoarte Arad, ci doar la instituțiile abilitate, indicate pe pagina de internet a Instituției Prefectului – Județul Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Instituția Prefectului – Județul Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.