Ziarul electronic al arădenilor

Programări online la Serviciul Pașapoarte din Arad

La Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple din Arad a fost implementat un sistem de programări online, astfel că, cei interesați se pot programa în timp util pentru depunerea documentelor necesare preschimbării solicitate.

Prefectura din Arad a demarat, cu sprijinul personalului Serviciului, respectiv cu implicarea specialiștilor din cadrul Instituției Prefectului, elaborarea unui program online prin care cei interesați să se poată programa în timp util pentru depunerea documentelor necesare preschimbării solicitate.

„Am satisfacția deosebită de a-i anunța pe cetățenii interesați de preschimbarea pașapoartelor simple că, începând de astăzi (marți – n.r.), au posibilitatea să se programeze online, fără un efort substanțial, la ghișeele Serviciului pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Arad.

Facilitatea le va fi utilă inclusiv cetățenilor români domiciliați în străinătate, care pot să se programeze online chiar înainte de a veni în țară, urmând să-și organizeze timpul în mod eficient, fără să piardă ore întregi pentru a-și depune actele în vederea preschimbării documentelor de călătorie.

Platforma de programare online este un succes, iar faptul că de la constatarea neajunsurilor provocate de timpul îndelungat de așteptare și până la realizarea efectivă a programului virtual au trecut doar câteva săptămâni, mă face să sper că orice este posibil, atunci când există interes și dorință reală de rezolvare a problemelor”, a declarat Florentina Horgea, prefectul județului Arad.

Programările online la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Arad se poate face accesând pagina Instituției Prefectului Județului Arad – http://www.prefecturaarad.ro – respectiv secțiunea „Programare online”, marcată cu litere roșii pe fond albastru.

După introducerea datelor personale solicitate, persoanele care au finalizat programarea cu succes vor primi un mesaj de confirmare.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.