Ziarul electronic al arădenilor

Programări online la Policlinica Spitalului Județean

programare-onlineProgramările la cabinetele medicilor de la Ambulatorul Integrat (Policlinica) Spitalului Clinic Județean Arad se vor putea face și online, începând din acest an.

Adrian Wiener, managerul Spitalului Clinic Județean Arad, a declarat pentru actualitati-arad.ro că, după finalizarea lucrărilor de reabilitare, modernizare şi dotare a clădirii Ambulatorului, pacienţii vor putea să se programeze online la consultaţii.

„Pe pagina de internet a Spitalului va fi dezvoltată o extensie pentru programări online la toate specialităţile medicale ale Ambulatorului. Această extensie se adresează pacienţilor care au acces la internet. Pentru pacienţii care nu au acces la internet, va rămâne activă linia telefonică şi fişierul Policlinicii”, a explicat Adrian Wiener.

Managerul Spitalului Clinic Județean Arad a spus că sistemul pentru programări online va fi active peste câteva.

Wiener a mai adăugat că pacienţii care vor face programări online vor putea să aleagă atât medical, cât şi ziua şi ora consultaţiei.

În prezent, la Ambulatorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad se execută lucrări de modernizare.

Reabilitarea, modernizarea şi echiparea cu aparatură de specialitate a Ambulatoriului de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad se va face printr-o finanțare europeană în valoare de peste 7,7 milioane lei.

Lucrările de modernizare a Ambulatoriul integrat de la Spitalului Județean vor fi finalizate până la sfârşitul lunii noiembrie 2015.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.