Ziarul electronic al arădenilor

Program modificat la bazinul de polo din Subcetate

Primăria Municipiului Arad aduce la cunoștința publicului modificările survenite  în programul de utilizare a bazinului de polo din cartierul Subcetate.

Astfel, pe toată durata sezonului rece, de luni până vineri, între orele 17.00 și 19.00, accesul publicului este restricționat, fiind programate antrenamentele echipei de polo a Clubului Sportiv AMEFA.

Având în vedere faptul că în unele zile de sâmbătă şi/sau duminică este posibil ca baza de agrement să fie gazda unor competiții sportive, fapt ce restricționează din nou accesul publicului în zona de bazine, vă recomandăm să apelați numărul de telefon 0761-785.471 pentru a afla exact dacă au survenit noi modificări în programul de funcționare a bazinului.

Vă reamintim faptul că programul de funcționare  este următorul:

luni: între orele: 14.00 –21.30

marți – vineri: între orele 8.00 –21.30

sâmbătă – duminică: între orele 8.00 –19.00

Începând cu data de 4 noiembrie 2019, accesul la bazinul de polo se face doar pe bază de bilet sau abonament. Preţul unui bilet porneşte de la 5 lei şi poate ajunge până la 25 de lei, după cum urmează:

pentru adulţi, preţul unui bilet este 15 lei pentru accesul în baza de agrement în cursul dimineţii, respectiv 25 de lei, dacă aleg să vină la bazin seara.

Elevii şi studenţii vor plăti 10 lei, în prima parte a zilei şi 15 lei seara.

În schimb, copiii cu vârsta de până la 14 ani, 5 lei dimineaţa şi 10 lei seara. Aceştia vor trebui să fie obligatoriu însoţiţi de un adult.

Preţul abonamentelor este cuprins între 100 şi 350 de lei.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.