Ziarul electronic al arădenilor

Profi și Lidl își deschid magazine în cartierul Grădiște

Retailerii Profi și Lidl își vor deschide unități în cartierul Grădiște din municipiul Arad.

Anunțul a fost făcut, vineri, de primarul Gheorghe Falcă, acesta afirmând că cei doi retaileri au solicitat Primăriei Municipiului Arad eliberarea certificatelor de urbanism necesare pentru a deschide magazine în acest cartier

Cele două centre comerciale urmează să fie amplasate pe strada Petru Rareş, pe partea dreaptă, pe sensul sens de mers spre Oradea.

„Cu ocazia întâlnirilor pe care le-am avut cu cetăţenii din cartierul Grădişte, nu o dată ni s-a solicitat să facem eforturi pentru a aduce centre comerciale şi în interiorul acestui cartier. Azi vă putem informa că avem două solicitări în cadrul Departamentului de Urbanism din cadrul Primăriei Municipiului Arad: o cerere pentru un magazin Profi şi una pentru un magazin Lidl.

Aceste cereri confirmă dezvoltarea municipiului Arad, creşterea economică a muncipiului şi creşterea puterii de cumpărare a cetăţenilor din Arad şi ne bucurăm că intervenţia privată în spaţii comerciale dau satisfacţie cetăţenilor din acest cartier”, a declarat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.