Ziarul electronic al arădenilor

Profesionist la intervenție și campion național de enduro la profesioniști

Despre plt. adj. George Leric, comandant de echipaj si conducător autospeciale la Secția de Pompieri Bârzava, am mai vorbit acum câțiva ani.

Atunci viața un bărbat s-a  rătăcit în pădurile din zona localității Bârzava, iar George a venit din tură liberă să își ajute colegii la căutări. Profesionalismul său de salvator și pasiunea s-a pentru motociclete au făcut atunci diferența.

Unde nu au putut ajunge autoturismele de teren iar echipelor de căutare le-ar fi luat câteva ore a ajuns George cu motocicleta, a găsit bărbatul rătăcit, i-a acordat prim ajutor și l-a coborât la salvatori.

Pasiunea pentru motociclete o are de copil, dar prima competiție la care a participat a fost în 2011, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

2014 locul 2 clasa B Experți la Endurocross

2015 locul 3 clasa B Experți la Enduro

2015 locul 4 clasa B Experți la Endurocross

2017 locul 1 clasa C Hobby la Hard Enduro

2020 locul 2 clasa B Experți la Endurocross

Anul acesta a fost anul care l-a consacrat definitiv în acest sport al îndemânării și curajului, locul 1 clasa A Profi la  Endurocross

Suntem mândri de camaradul nostru, Leric Geore, un salvator profesionist și un campion la profesioniști.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ISU Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Motociclist în dificultate. A fost salvat de un pompier aflat în timpul liber

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.