Ziarul electronic al arădenilor

Produse de igienă, distribuite persoanelor cu handicap grav din Arad

În vederea aplicării Ordonanței Guvernului nr.84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare implementării „Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD“, Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Social Cantina Municipală, anunță că produsele de igienă care nu au fost ridicate de către beneficiarii inițiali vor fi distribuite persoanelor încadrate în gradul de handicap grav, fără asistent personal.

Distribuția se face începând de miercuri, 22 septembrie 2021, la depozitul situat în Parcul industrial UTA, hala 62, (lângă magazinul CBA).

Produsele de igienă pot fi ridicate de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.00.

Produsele de igienă se ridică personal de către beneficiari, în baza prezentării actului de identitate valabil, a verificării identităţii persoanei pe listă şi a semnării de primire pentru produsele respective.

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon: 0726.131.555.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Primăria Arad anunță: Începe distribuirea ajutoarelor alimentare

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.