Ziarul electronic al arădenilor

Produse contrafăcute, descoperite de polițiști

Articole vestimentare, încălțăminte și parfumuri contrafăcute, care urmau să fie comercializate pe raza județului Arad, au fost confiscate de polițiști, marfa fiind descoperită pe DN 7, în localitatea Săvârșin.

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad a informat că polițiști de la Secția 8 Rurală Săvârșin, împreună cu cei de la Posturile de Poliție Bârzava și Săvârșin, au depistat un transport de articole vestimentare contrafăcute.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat pe DN 7, pe raza localității Săvârșin, un tânăr de 23 de ani, în timp ce transporta, cu un autoturism, articole vestimentare, încălțăminte și parfumuri fără documente legale, ce urmau a fi comercializate pe raza județului Arad“, a informat IPJ Arad.

Conform sursei citate, produsele contrafăcute au fost indisponibilizate de polițiști în vederea continuării cercetărilor, pe numele tânărului fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru punerea în circulatie a unui produs purtând o marcă identică ori similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, conform Legii 84/1998 (privind mărcile și indicațiile geografice).

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.