Ziarul electronic al arădenilor

Problemele din învățământul arădean, dezbătute la Prefectură

Astăzi, în Sala Rotondă a Instituției Prefectului – Județul Arad, a avut loc ședința comisiei de dialog social, condusă de prefectul județului Arad, Florentina Horgea.

S-au dezbătut, în cadrul întâlnirii, principalele probleme cu care se confruntă învățământul preuniversitar: subfinanțarea învățământului, Legea cadru nr. 153/2017, privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, dar și alte probleme, toate fiind prezentate de liderul Sindicatului Democratic Invățământ Arad, Dănuț Ienășescu.

De asemenea, s-a discutat și pe marginea adresei Ministerului Afacerilor Interne-Direcția Generală pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului, cu privire la adoptarea unor hotărâri de consiliu local, prin care sunt comasate unități de învățământ, la nivelul județului Arad. Situația a fost prezentată de inspectorul șef al Inspectoratului Școlar Județean Arad, Anca Stoenescu.

La ședință a participat, alături de membrii Comisiei de Dialog Social, și deputatul de Arad, Florin Tripa.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Prefecturii Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.