Ziarul electronic al arădenilor

Probleme cu căldura în două școli din municipiul Arad

Zilele acestea CET Arad asigură agent termic la o temperatură  de 83 de grade Celsius, astfel încât scăderea temperaturilor de afară să nu afecteze confortul termic din condominiile racordate sistemului de încălzire centralizat.

În cursul zilei de luni, 26 februarie, reprezentanţii Primăriei municipiului Arad au luat legătura şi cu toate uniăţile de învăţământ din municipiu pentru a se asigura că orele de curs se desfăşoară peste tot, în cele mai bune condiţii.

Singurele unităţi de învăţământ uşor afectate au fost Şcoala Generală “Mihai Eminescu” şi Şcoala Gimnazială “Avram Iancu” unde temperaturile din interiorul sălilor de clasă au oscilat între 18 şi 20 grade Celsius. O analiză a situaţiei din teren a scos la iveală existenţa unor mici disfuncţionalităţi la punctele termice din zonă, probleme  care se vor remedia în cel mai scurt timp posibil.

Celelalte unităţi de învăţământ din municipiu nu au raportat probleme din acest punct de vedere.

Având în vedere prognoza meteo valabilă pentru zilele următoare,  modul în care va fi furnizat agentul termic către populaţiei va rămâne în atenţia  reprezentanţilor municipalităţii.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă a Primăriei Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.