Ziarul electronic al arădenilor

Prinși sub influența alcoolului la volan, în minivacanța de Rusalii

Polițiștii arădeni au depistat, în trafic, mai multe persoane care au condus sub influența alcoolului.

Polițiștii au depistat un bărbat de 38 de ani, din Târnova, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 792/D, pe raza aceleiași localități, fără a deține permis de conducere. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu aceeași alcoolemie și fără permis de conducere a mai fost depistat un alt bărbat, de 38 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Clujului din municipiu.

Tot pe raza municipiului a mai fost depistat un tânăr de 23 de ani, din Arad, în timp ce conducea pe Calea Romanilor un autoturism fără a deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe DJ 708 C, pe raza localității Ghioroc a mai fost depistat un tânăr de 29 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere, în urma testării cu aparatul alcooltest rezultând o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele fiecăruia din cei patru bărbați fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvîrșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența alcoolului și fără a deține permis de conducere.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului: în municipiu, pe Calea Iuliu Maniu, un tânăr de 28 de ani, din Vladimirescu, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, și pe DC 90, pe raza localității Neudorf un bărbat de 34 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism avînd o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele celor în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența alcoolului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.