Ziarul electronic al arădenilor

Primul tronson al drumului Gurahonț – Dieci – Buteni se va asfalta

Lucrările de modernizare a drumului județean Gurahonț-Buteni sunt avansate. Constructorul a abordat mai întâi tronsonul DJ 793 (Buteni) – Dieci, unde a fost deja așternut stratul de piatră, drumul fiind pregătit pentru turnarea primului strat de asfalt.

„Am solicitat constructorului să suplimenteze numărul de utilaje de pe șantier, pentru a putea «ataca» și tronsonul Gurahonț – Dieci. Acest drum nu a fost asfaltat în totalitate de la construirea lui. Modernizarea tronsonului DJ 793 (Buteni) – Dieci – Gurahonț este o lucrare finanțată integral din fondurile proprii ale Consiliului Județean Arad”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Lungimea tronsonului este de 22 de kilometri, iar valoarea lucrărilor se ridică la 20,4 milioane de lei.

Modernizarea drumului se încadrează în strategia Consiliului Județean Arad, de înnoire a peste 300 de kilometri de drum județean.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.