Ziarul electronic al arădenilor

Primul joc cu public pe Arena „Francisc Neuman“, în 6 iunie

Stadionul „Francisc Neuman” deschide porțile pentru public în acest început de vară: finala Cupei României la fotbal feminin se joacă la Arad, cu spectatori.

Anunțul a fost făcut de deputatul PNL Sergiu Bîlcea, cel care a și cerut oficial printr-o interpelare ministrului tineretului și sportului deschiderea stadionului pentru public începând cu această partidă.

„Pentru că situația sanitară permite, am cerut accesului publicului pe stadion la finala Cupei României la fotbal feminin. Protocolul exact pentru această partidă va fi făcut cunoscut curând de autorități, important este că arădenii se pot bucura de noul stadion, că reușim să îl integrăm în circuitul național, că Aradul este pregătit să primească de acum competiții majore. Știm că mai sunt câteva lucruri de făcut la stadion și am convingerea că le vom face.

Avem o investiție mare, care are potențialul de a aduna publicul arădean și mediul de afaceri în jurul unor proiecte sportive, așa cum este UTA. Odată deschis stadionul pentru public, la jocurile următoare echipa Aradului va beneficia de cel de-al doisprezecelea jucător, publicul arădean”, a declarat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.