Ziarul electronic al arădenilor

Primim spre publicare. „Spațiu și timp”, de Andreia Luminița Țenț

poza11Mă numesc Andreia Luminița Țenț, sunt elevă în clasa a VI-a  la Colegiul Național „Preparandia – Dimitrie Țichindeal”.

Principala mea pasiune extrașcolară este desenatul. Această pasiune pentru desen a  apărut de când eram mică,  iar la școală, la orele la care mă plictiseam, reproduceam diverse desene afișate pe pereții clasei sau din imaginația mea, îmi făceam desene pe mâini și pantaloni.

În urmă cu 4 ani, în vacanța de vară, am avut marea bucurie să fac primii pași în pictură sub îndrumarea d-nei artist Flory Tacaks, căreia îi mulțumesc pentru că mi-a arătat calea cea bună.

Din dorința de a învăța tehnica graficii și a picturii, în urmă cu 4 ani am început cursurile Şcolii Populare de Artă Arad, secția Design grafic, sub îndrumarea d-nei profesoare Adriana Chiriță și sunt fericită că învăț sub îndrumarea ei. Astfel am făcut cunostință cu partea de grafică iar apoi am trecut la desenul în pastel. Îmi place să creez diverse lucrări în care folosesc ca materiale  frunze, flori, pietre, sticlă, lemn.

Astăzi nu mai desenez de plictiseală, ba chiar din contră desenez de plăcere și pentru a mă relaxa.

În fiecare an particip la  2 – 3 vernisaje la Sala Clio, unde sunt expuse lucrările tuturor micuților artiști de la Școala Populară de Artă.

În prezent, salonul de înfrumusețare „Etiquette”, situat pe strada Andrei Șaguna nr. 26, îmbină partea de estetică cu partea artistică.

Astfel, am transformat pereții salonului într-o mică galerie de artă sub numele „Spațiu și timp”, unde sunt expuse în permanență lucrările mele, astfel devenind prima expoziție personală.

Cea mai mare bucurie a fost când în cadrul evenimentului „Comunitatea arădeană sprijină performanța” organizat de Asociaţia „Sfântul Martin“ din Arad, în data de 4 noiembrie 2016, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, am fost premiată pentru activitatea mea și mi-a fost înmânat premiul de către Tavi Pilan membru al formației Cargo.

poza1

tent

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.