Ziarul electronic al arădenilor

Primele demersuri pentru modernizarea drumului județean Seleuș – Șiria

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a semnat vineri contractul de achiziție publică având ca obiect servicii de proiectare și asistență tehnică pentru modernizarea drumului DJ 709 Seleuș – Șicula.

Tronsonul are o lungime de 6,3 kilometri și este inclus în proiectul strategic al Consiliului Județean Arad pe actualul ciclu de finanțare europeană: modernizarea drumurilor din vestul județului pe ruta Mișca – Apateu – Berechiu, Seleuș – Șicula – Cermei – Berechiu – limită județ Bihor, Șepreuș – Cermei – Beliu, în lungime totală de 74 km.

,,Drumul Seleuș – Șicula face parte din strategia asumată de conducerea Consiliului Județean Arad de modernizare a drumurilor județene din nord – vestul județului. Este vorba de proiectul strategic al Consiliului Județean Arad finanțat prin Programul Operațional Regional. Valoarea totală a proiectului de modernizare a acestor drumuri județene este de 39,4 de milioane de euro”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Firma care a câștigat licitația este SC Construct C.D.P. S.R.L.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.