Ziarul electronic al arădenilor

Primarul Ioan Turcin solicită Prefecturii și DSP să ia măsuri urgente pentru stingerea focarului de COVID-19 de la Sâmbăteni

Primarul comunei Păuliș, Ioan Turcin, a transmis două solicitări, Prefecturii Arad și Direcției de Sănătate Publică Arad, prin care solicită celor două instituții să intervină cât mai rapid posibil, pentru a lua măsurile necesare stingerii focarului de COVID-19 din satul Sâmbăteni.

„Am solicitat Prefecturii Arad și Direcției de Sănătate Publică Arad să dispună de urgență măsurile necesare pentru izolarea și stingerea acestui focar de COVID-19 existent în satul Sâmbăteni, aceste două instituții fiind singurele abilitate prin lege să acționeze în astfel de cazuri. Totodată, am solicitat testarea în masă a cetățenilor din Sâmbăteni, pentru a putea identifica și alte cazuri, astfel încât focarul să nu se extindă, să-l putem ține sub control, iar în cel mai scurt timp să nu mai avem cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus.

Am încrederea că atât domnul prefect, cât și conducerea Direcției de Sănătate Publică Arad, vor acționa în interesul cetățenilor și vor lua de urgență toate măsurile necesare pentru a rezolva această problemă de sănătate publică, din comuna Păuliș. Primăria Păuliș le stă la dispoziție atât celor de la Prefectură, cât și celor de la DSP Arad cu tot ce este necesar pentru rezolvarea acestei situații.

Îmi pare rău că nu ne-am putut bucura de sprijinul președintelui Consiliului Județean Arad, domnul Iustin Cionca, care a preferat să transmită comunicate de presă politicianiste din biroul luxos de la CJA, în loc să vină la fața locului, să dea o mână de ajutor. E păcat că domnul Cionca e mai preocupat de politică și de alegeri, decât de sănătatea cetățenilor din județul Arad, în speță din comuna Păuliș, satul Sâmbăteni“, declară primarul comunei Păuliș, Ioan Turcin.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.