Ziarul electronic al arădenilor

Primarul Gheorghe Falcă, în proces de divorț

P6101925-300x202Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, este în proces de divorţ, acţiunea fiind introdusă de soţia acestuia, după aproape 14 ani de căsătorie.

Conform portalului Judecătoriei Arad, acțiunea de divorț a fost introdusă de Ela Falcă, iar cauza se va judeca la Secția Civilă.

Pe pagina oficială a Judecătoriei Arad a fost publicată acțiunea de divorț, reclamant fiind Ela Falcă, iar pârât este Gheorghe Falcă, primarul municipiului. Dosarul nr. 9006/55/2016 are ca ca obiect divorțul și tutela fiicei celor doi, Ana Maria, în vârstă de 9 ani.

Gheorghe și Ela au apărut ultima dată împreună în public în ziua alegerilor locale, când cei doi au fost, împreună cu fiica lor, la secția de votare.

Gheorghe și Ela Falcă s-au căsătorit în data de 5 octombrie 2002, iar la nunta lor au fost prezente peste 500 de persoane.

În urmă cu 10 ani, Gheorghe Falcă era vicepreședinte al Consiliului Județean Arad. El a profitat de vizita președintelui PD de atunci, Traian Băsescu, pe Muntele Găina și l-a desemnat să-i „pețească“, potrivit tradiției, viitoarea soție, adică pe fiica președintelui PD Arad, Gheorghe Seculici. Băsescu a pețit-o pe Ela, iar apoi le-a devenit naș celor doi tineri. Tot Băsescu a fost cel care, peste cinci ani, le-a botezat și fetița, pe Ana Maria.

La nunta lui Ela și Gheorghe Falcă au fost prezenți peste 500 de invitaţi. Rochia Elei a costat 1.500 de dolari, iar costumul mirelui a costat 1.000 de dolari. Verighetele, o combinaţie de aur alb şi galben, au fost aduse din Elveţia.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.