Ziarul electronic al arădenilor

Primarul Falcă și-a angajat o consilieră cu fese și sâni siliconați

oana-gaitaPrimarul Aradului, Gheorghe Falcă, și-a angajat o consilieră care a activat în PNL Timiș și care a fost considerată o „bombă sexy“, după ce a investit mii de euro pentru implanturi în sâni și fese.

Fost consilier județean PDL, apoi PNL, timp de două mandate, și purtător de cuvânt al filialei Timiș, Oana Gaita a renunțat să mai candideze la vreo funcție la alegerile din acest an, scrie deBanat.ro.

Oana Gaita este, de câteva zile, consilier personal al primarului Aradului, Gheorghe Falcă.

„Lucrez la Arad din 19 iulie. Mă ocup de comunicarea în interiorul Primăriei Arad. Sunt consilier personal al lui Gheorghe Falcă, nu este un post pentru care am dat concurs, se face cu numire. Momentan, sunt în perioada de acomodare, cunosc oamenii care lucrează acolo. Abia mi-am preluat atribuțiunile. Și încă ceva: nu sunt purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad, există deja un purtător de cuvânt care știe bine ce are de făcut”, a declarat, pentru deBanat.ro, Oana Gaita.

În urmă cu câțiva ani, Oana Gaita a intrat în atenția presei mondene, care anunța că tânăra, atunci în vârstă de 29 ani, a investit mii de euro pentru implanturi în sâni și fese.

Conform cancan.ro, Oana Gaita a plătit 3.000 de euro pentru implantul la sâni și 2.000 de euro pentru mărirea feselor.

„Mă simt onorată să fiu considerată una dintre cele mai sexy consiliere din România. Operațiile estetice sunt un vis mai vechi pe care am reusit să mi-l împlinesc”, a declarat Oana Gaita, pentru cancan.ro, după ce și-a mărit sânii și fesele.

Oana Gaita este originară din Caraș Severin și este stabilită în Timișoara de mai mulți ani.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.