Ziarul electronic al arădenilor

D.R.D.P Timișoara: Primarul Falcă se opune fluidizării traficului pe DN 7 la accesul în Zona Industrială

Numărul mare de autovehicule aflate în tranzit și cele care transportă angajații către locurile de muncă, generează zilnic, la anumite ore, aglomerație în punctul situat pe DN 7 la km 552+073, intersecția cu singurul drum de acces către Zona Industrială Arad Vest.

Pentru fluidizarea traficului, o comisie tehnică a D.R.D.P Timișoara și reprezentanți ai I.P.J. Arad, a analizat în teren modul de funcționare a intersecției și a constatat că reamenajarea ei, printr-un sens giratoriu temporar, ar conduce la schimbarea timpilor de așteptare.

În acest sens, D.R.D.P. Timișoara a solicitat demontarea, de către Primăria Arad, a instalației de semaforizare care reglementează acum traficul în intersecție, pentru a putea demara lucrările de amenajare a unui sens giratoriu temporar, pentru a dezvolta ulterior o soluție definitiva pentru acest punct generator de aglomerație de pe DN 7, la accesul către Zona Industrială Arad Vest.

Vă reamintim că la ultima vizită la Arad a Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, acesta explicat că arădenii, care muncesc în Zona Industrială Arad Vest, vor avea acces mai ușor către locurile de muncă prin amenajarea unui sens giratoriu provizoriu, lucrare întârziată pentru că primarul Gheorghe Falcă se opune ridicării instalației de semaforizare din intersecția generatoare de aglomerație.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de D.R.D.P. Timișoara. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.