Ziarul electronic al arădenilor

Primarul Falcă, meteorolog de serviciu

falcaPrimarul Gheorghe Falcă le-a transmis arădenilor că îi va informa de fiecare dată când sunt avertizări meteo de vremea, pentru a „minimaliza pierderile cauzate de aceste fenomene extreme“.

Însă, cei care vor să afle informațiile transmise de Falcă trebuie să aibă un cont de Facebook și să fie în lista de prieteni a primarului sau în cele ale colegilor săi de partid care distribuie postările acestuia.

„De acum înainte vă voi ţine la curent cu avertizările meteo pentru judeţul Arad, transmise de instituţiile abilitate. Voi face acest lucru pentru că nu ne putem împotrivi forţelor naturii, dar putem minimaliza pierderile cauzate de aceste fenomene extreme“, a anunțat Gheorghe Falcă, duminică, pe contul său de Facebook.

Falcă a făcut prima informare duminică, când Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod portocaliu, fiind anunțate căderi de grindină, intensificări ale vântului și descărcări electrice.

comentarii

One Comment

  • MODEST MUSORVSKI

    Omul asta isi bate joc de noi.Sau poate ca ia salar si de la Institutul NAtional de Meteorologie.De asta sa aiba nevoie cei carora le sunt inundate curtile si casele din pricina ca PRimaria nu face nimic pentru buna functionare a canalizarii pluviale de ani de zile.Hai ca-i buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.