Ziarul electronic al arădenilor

Primarul Falcă, ignorat la Filarmonică

palat.culturalPrimarul Gheorghe Falcă a fost ignorat, marți, de conducerea și angajații Filarmonicii de Stat Arad, cu care a intenționat să vorbească despre plafonul de salarizare.

Falcă a povestit în cadrul unei emisiuni tv că în momentul în care a ajuns în Palatul Cultural, nu a fost întâmpinat de vreun angajat sau membru din conducerea Filarmonicii, cu toate că vizita lui era anunțată.

„La Filarmonică am avut o surpriză. E o chestie de protocol, de principiu. Când vine primarul în instituție, și s-a anunțat că vine primarul. Nu m-a întâmpinat nimeni. M-am dus în față, mi-am pus geanta pe masă, i-am salutat… nu au auzit, i-am salutat un pic mai tare… a apărut directorul de nu știu unde, a apărut directorul adjunct… Le-am spus: în viața asta sunt niște reguli. Dacă nu le respectați, nu vă respectați pe voi. Le-am spus ce era de spus din punct de vedere al instituției, le-am spus și ceea ce înseamnă numărul mare de mașini din față. Pentru că am văzut că sindicatul de acolo s-a opus ca Aradul să aibă un parc central, o parcare subterană“, a povestit Gheorghe Falcă.

Primarul a mai adăugat că a plecat de la întâlnirea cu angajații Filarmonicii, după ce un angajat i-a spus că face campanie electorală.

„Un domn mi-a spus că am venit în campanie electorală. În acel moment le-am spus că dacă se aplică un plafon, pleacă un număr impresionant de oameni și dumneavostră credeți că eu sunt în campanie electorală vă asumați plecarea oamenilor. Și am plecat“, a spus primarul Falcă.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a avut, marți, întâlniri cu angajați din patru instituții subordonate Consiliului Local, cu care a discutat pe tema plafonului de salarizare, motivul pentru care a fost amânată votarea bugetului municipiului pentru anul 2015.

comentarii

2 Comments

 • calin badea

  da ,ce sa zic!!! uitati-va ce cladire are filarmonica din Timisoara,un fost cinema;prin comparatie aradul are o cladire fenomenala,problema este cine a auzit de filarmonica din arad????
  problema este mediocritatea, cel mai usor lucru!!n-are nici o vina falca ca sunteti mediocri!!!!
  se pot face atatea lucruri extraordinare,care sa atraga sponsorizari, tre sa mai lucrati!!!!!
  daca nu asteptati de la guvern si muriti mediocri!!!

  • meloman

   dar spune draga,cine a auzit de filarmonica din timisoara?
   Dar,nu-i mai putin adevarat ca la arad ar fi loc de mai multa munca simai multa responsabilitate.faptul ca aci au zburat o gramdada de directori in nici 25 de ani spune multe,ca toti auzburat pe mina sindicatului/sindicatelor!
   Si mai e ceva,daca nici macara directorul actual nu stie ce e protocolul – aci falca are dreptate! – apoi ce sa mai caute el acolo?ca doar asta e una din trebile lui principale:sa reprezinte institutia.
   asa fiind,eu cred ca la arad a nevoie de o matura mare,care sa faca curatenie.cit nu-i prea tirziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.