Ziarul electronic al arădenilor

Primarul Falcă, „foarte nemulțumit“ de gropile Companiei de Apă

drumPrimăria nu va mai permite Companiei de Apă să înceapă alte lucrări în oraș, până nu le va finaliza pe cele existente, primarul Gheorghe Falcă afirmând că este „foarte nemulțumit“ de managementul Companiei.

Consilierii locali au aprobat, vineri, lista investiţiilor Companiei de Apă Arad în municipiu, dar primarul Falcă a anunţat că va condiţiona începerea lucrărilor, până când nu vor fi finalizate cele vechi.

Primarul a afirmat că este „foarte nemulţumit“ de managementul Companiei, în condiţiile în care multe dintre investiţiile începute în anii anteriori nu au fost finalizate, ceea ce produce disconfort cetăţenilor.

„Nu suntem de acord să se înceapă lucrări noi, până nu se finalizează lucrările începute în 2014 și mai vechi. Drumurile unde s-au efectuat săpături trebuie să fie cum erau înainte de începerea investiţiei. Avem probleme pe strada Dragalina, avem probleme pe Decebal, avem probleme pe Titulescu, avem şi alte probleme. Asta, deoarece constructorii Companiei de Apă nu realizează semaforizarea corect şi nici semnalizarea şi refacerea infrastructurii de drum la acelaşi nivel. Voi corela avizele de săpătură cu avizul structurii de sistematizare a oraşului, pentru a diminua efectele negative ale acestor investiţii”, a declarat primarul Aradului.

Conform proiectului aprobat de consilieri, anul acesta, Compania de Apă Arad a planificat lucrări la staţia de pompare de pe strada Clopotului, reabilitarea staţiei de pompare Expo Arad, reabilitarea staţiei de pompare Hada din cartierul Sânicolaul Mic.

Compania de Apă va mai interveni pentru închiderea inelelor reţelei de alimentare cu apă în cartierul Cadaş, dar şi la realizarea By – Pass la staţia de pompare de pe strada Consituţiei şi execuţie legătură la strada Coloniştilor în vederea preluării apelor uzate de la Zădăreni.

De asemenea, au mai fost programate lucrări pentru sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare dar şi lucrări de construcţii şi intalaţii, valoarea totală a investiţiilor ridicându-se la 2,2 milioane de lei.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.