Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE 2: Primarul din Nădlac, acuzat că a tăiat ilegal 82 de copaci

vasile ciceacMai multe echipaje de poliţişti au descins, luni, la Primăria orașului arădean Nădlac, pentru a face percheziţii, ridicând documente în legătură cu o dispoziţie mai veche a primarului, care a dispus tăierea a 82 de copaci din parcul central.

Conform news.ro, Vasile Ciceac, primarul orașului Nădlac, ar urma să fie acuzat de abuz în serviciu, furt de material lemnos şi tăiere ilegală de arbori.

„Poliţiştii oraşului Nădlac, împreună cu cei ai Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală şi ai Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Arad, au desfăşurat o percheziţie la sediul unui imobil de pe raza localităţii Nădlac în cadrul unui dosar de cercetare penală instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad. Dosarul a fost întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu, tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos pe numele unui bărbat de 64 de ani”, a declarat inspectorul de poliţie Lorena Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

UPDATE

Primarul Vasile Ciceac a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore, după ce a fost audiat în legătură cu defrişări ilegale şi i s-a adus la cunoştinţă că este cercetat pentru abuz în serviciu, furt de material lemnos şi tăiere ilegală de arbori.

UPDATE 2

Vasile Ciceac, reţinut în legătură cu defrişări ilegale, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile de magistraţii Judecătoriei Arad, care au respins cererea procurorilor de arestare preventivă, decizia nefiind definitivă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.