Ziarul electronic al arădenilor

Primarul din Dezna, în stare de incompatibilitate

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a anunţat, miercuri, că a constatat existenţa stării de incompatibilitate, precum şi existenţa conflictului de interese de natură administrativă în cazul lui Ovidiu Mircea Neaga, primar al comunei arădene Dezna.

Conform anunțului făcut, miercuri, de ANI, Ovidiu Mircea Neaga s-a aflat în stare de incompatibilitate, în perioada 24 iunie 2012 – 26 august 2014, „întrucât a deținut simultan funcția de primar și calitatea de comerciant persoană fizică – membru în cadrul Neaga Lavinia Maria «Neaga Sport Dezna» Întreprindere Familială, încălcând, astfel, prevederile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003“.

ANI a precizat că Ovidiu Mircea Neaga a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi despre drepturile de care beneficiază, respectiv de a fi asistate sau reprezentate de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.