Ziarul electronic al arădenilor

Primarul Călin Bibarț: „Acționând împreună, salvăm vieți!“

Primăria Municipiului Arad, împreună cu Asociația „Sfântul Martin“ din Arad, Fundația de Ajutor Medical Profilaxis Timișoara și Societatea medicilor de medicină a familiei/medicină generală a judeţului Arad, distribuie gratuit oxigenatoare şi pulsoximetre la domiciliul pacienților bolnavi de COVID-19, la cererea medicilor de familie.

Acest proiect nu ar fi prins viață dacă o echipă de profesioniști nu și-ar fi unit forțele, iar cetățenii nu ar fi răspuns pozitiv îndemnului de a se implica.

O pot face și în continuare.  În acest scop, Asociația „Sfântul Martin“ a deschis la banca OTP filiala Arad, un cont unde se pot face donații: RO06OTPV330001001047RO04.

„Proiectul pe care l-am inițiat recent se derulează cu succes în municipiu. În calitate de primar şi cetățean al Aradului am donat pentru achiziționarea de oxigenatoare şi pulsoximetre, fiind conştient de necesitatea acestora în tratamentul bolnavilor de COVID-19. Oricare dintre noi putem fi în situația nefericită de a avea nevoie de acestea. Le mulțumesc voluntarilor, medicilor implicați în proiect şi tuturor partenerilor“, a declarat primarul Călin Bibarț.

Partenerii proiectului „Împreună salvăm vieți“ sunt Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș“ și Universitatea „Aurel Vlaicu“ din Arad.

Pentru mai multe informații, accesați site-ul http://isvarad.ro/.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.