Ziarul electronic al arădenilor

Primarul Călin Bibarț a vizitat Secția Pediatrie II a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad

Primarul municipiului Arad,  Călin Bibarț a vizitat miercuri Secția Pediatrie II a Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru a analiza cum se desfăşoară lucrările şi cum ne putem implica în acest proiect #pentruarădeni.

„Am venit în această vizită de lucru în primul rând pentru a mulțumi întregii echipe a Cetății Voluntarilor şi doamnei doctor Simona Dumitra, şef secție Pediatrie, pentru toată munca grea şi dăruirea pe care au pus-o în acest proiect minunat.  Încurajez arădenii, societatea civilă, colegii din instituțiile din Arad să se implice în proiectele care sprijină sistemul medical. Consider că atunci când toți colaborăm şi contribuim la realizarea unui scop, reuşita este garantată“, este de părere edilul Călin Bibarț.

Lucrările de reabilitare a secției Pediatrie II au început în urmă cu un an.

6 saloane însumând 15 paturi, 5 grupuri sanitare, 2 locuri de joacă și un oficiu alimentar au fost modernizate exclusiv din donații şi sponsorizări.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.