Ziarul electronic al arădenilor

Primarul Aradului a avut o întâlnire cu ministrul Dezvoltării

Primarul Călin Bibarț l-a avut ca oaspete, joi, pe ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Attila Cseke, prezent la Arad cu ocazia unei vizite de lucru.

La întâlnire au mai participat Toth Csaba, prefectul județului Arad, Lazăr Faur, viceprimarul municipiului, şi Farago Petru, deputat UDMR.

Printre principalele subiecte dezbătute se numără proiectele de dezvoltare finalizate, dar şi cele în curs de derulare.

Edilul a prezentat cu această ocazie investițiile realizate de administrația locală  în modernizarea sistemului de termoficare a orașului și a rețelei de transport și distribuție a energiei termice,  a vorbit despre lucrările de reabilitare a străzilor din municipiu, dar și despre proiectele de investiții realizate în colaborare cu Ministerul  Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții: realizarea unei Baze Sportive de Tip 1, construirea unei Săli de Sport cu tribună de 102 locuri, ambele pe strada Cetății și nu în ultimul rând amenajarea unei baze sportive cu terenuri de sport în aer liber în partea de Nord a orașului.

Primarul Călin Bibarț a vorbit și despre cele trei creșe ce urmează să fie construite în municipiu a căror amplasamente au fost deja stabilite: strada Fabius nr.8,  strada Constituției nr. 134 și Calea Radnei nr 143.

Agenda vizitei oficiale a  ministrului Attila Cseke la Arad include deplasări la câteva  obiective de investiții din municipiu printre care se numără Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” și Colegiul Național Economic Arad, unde va fi însoțit de primarul Călin Bibarț.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.