Ziarul electronic al arădenilor

Primăria Arad va acorda elevilor aproximativ 6.000 de burse

Primăria Municipiului Arad va acorda 5.756 de burse elevilor arădeni, în cuantum total de 5,8 milioane lei.

Elevii din învățământul preuniversitar de stat pot beneficia de burse de performanță, burse de merit, burse de studiu și burse de ajutor social, cuantumul și numărul acestora stabilindu-se anual prin hotărâre de consiliu local.

Pentru semestrul II al anului școlar 2020 – 2021, Primăria Municipiului Arad va acorda un număr de 25  de burse de performanță, 87 de burse de studiu, nu mai puțin de 3.424 burse de merit și 2.220 burse sociale.

Cuantumurile burselor acordate elevilor arădeni au fost stabilite prin Hotărârea nr. 534/2020 a Consiliului Local al Municipiului Arad, respectiv Hotărârea nr. 543/2020 a Consiliului Local al Municipiului Arad, după cum urmează:  120 de lei – bursa de performanță, 110 de lei –  bursa de merit și 100 de lei – bursa de studiu, respectiv cea socială.

Primarul Călin Bibarţ a declarat: „Este un efort de aproape 6 milioane de lei pe care îl fac cei mari pentru cei mici, pentru a-i educa și cred că votul de astăzi confirmă dorința de a investi în viitorul Aradului și cel al României”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.