Ziarul electronic al arădenilor

Primăria Arad promovează mersul pe bicicletă

bicicletePrimăria din Arad va organiza, în perioada iulie-octombrie, o campanie de conștientizare a populației cu privire la beneficiile mersului pe bicicletă.

Conform municipalității, campania va promova „folosirea acestui mijloc de transport nepoluant, inclusiv prin amenajări ale spațiilor publice“.

„În acest scop, Primăria va încheia parteneriate cu ONG-uri sau agenți economici interesați să amplaseze biciclete decorative pe domeniul public în 10 locații puse la dispoziție în mod gratuit de municipalitate. Campania va avea exclusiv caracter educațional-cultural în folosul comunității, nefiind permisă desfășurarea de activități cu scop lucrativ, în conformitate cu Hotârârea CLM Arad nr. 191/25 iunie 2015“, se menționează într-un comunicat de presă al Primăriei Arad

Primăria invită entitățile creative interesate de parteneriat (ONG-uri, asociații, agenți economici) să prezinte propuneri, până în data de 15 iulie.

Propunerile se vor depune la Registratura Primăriei Municipiului Arad, Bd. Revoluției nr. 75, camera 5, în Palatul Cenad.

„În strategiile și programele de dezvoltare durabilă a Municipiului Arad o prioritate o reprezintă mobilitatea urbană, cu accent pe creșterea gradului de utilizare a mijloacelor de transport alternative și nepoluante. În acest scop, Municipalitatea a realizat investiții majore pentru modernizarea și dezvoltarea infrastructurii de transport public și achiziția de tramvaie noi, iar în prezent sunt în derulare lucrări pentru cea mai mare rețea urbană de piste pentru bicicliști din țară“, se mai arată în comunicatul Primăriei.

CITITI SI: Arădenii, îndemnați să circule cu bicicletele

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.